Hirdetés

Készül a City of Heroes 2?

|

Szuperhősökre szüksége van a világnak, és úgy tűnik hamarosan újabb MMO keretében menthetjük meg azt.

Hirdetés

Hivatalos bejelentés egyelőre nincs, szóval pletykaként kezelendő az alábbi hír, ám nagy valószínűséggel valamiféle folytatást kap a Cryptic Studios által kerált City of Heroes. A játékot azóta már a Paragon Studios kezeli, hiszen a Cryptic elhajózott a Star Trek univerzumba, de ettől még jó lehet a folytatás.

A pletyka alapja, hogy az NCSoft levédette a City of Heroes 2 nevet, és bár a játék társa, a City of Vilans vele párhuzamosan fut, ennek folytatásáról még ennyi hír sincs. A tizenöt nagy bővítést megélt City of Heroes immár öt éve él, most már csak az a kérdés, vajon simán átnyergelnek-e a régi motorosok az új játékra, és persze az, hogy mikor lesz hivatalos bejelentés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)