Hirdetés

Készül a Death Stranding 2, Norman Reedus is visszatérhet

|

A színész maga árulkodott a Kojima Productions következő projektjéről.

Hirdetés

Nem lett a Sony új kiemelt franchise-a a Death Stranding, de 2021 júliusáig 5 millió példány elment a játékból, ami azért nem egy rossz teljesítmény. A sztori kerek volt, folytatásra nem számítottunk, viszont úgy tűnik, Kojimának vannak még ötletei. 

A brazil IGN-nek nyilatkozva a főszereplőt alakító Norman Reedus elmondta, jelenleg is tárgyal a játék folytatásáról, ami önmagában még nem jelenti, hogy garantáltan elkészül a Death Stranding 2, ugyanakkor ez első lépésnek mindenképp jó. 

Hirdetés

Kojima korábban annyit nyilatkozott, hogy a továbbiakban több projekten fog egyszerre dolgozni. Úgy tudjuk, egy horrorjáték fejlesztésében részt vesz, de simán lehet, hogy már a Death Stranding folytatásának vázlatai is készen vannak. 

Addig is aki még több tennivalóra vágyik, a szeptember 24-én megjelenő, PlayStation 5-ös Death Stranding: Director's Cutot szerezze be, mely új küldetéseket, tevékenységeket, eszközöket kínál Sam Porter Bridges számára.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)