Hirdetés

Készül a Destiny 3?

|

Izgalmas részletek érkeztek a Destiny jövőjével kapcsolatban, de nem a Bungie-tól.

Hirdetés

Már 2018-ban arról híreztünk, hogy a Bungie állítólag a Destiny 3-on dolgozik, 2019 elején pedig egyes elemzők meg voltak győződve róla, hogy 2020-ban már meg is kaphatjuk a folytatást. Abban az évben aztán egy kamu szivárgás próbálta elhitetni, hogy tényleg jön a harmadik rész, de pár hónappal később a Destiny 2 rendezője, Luke Smith tisztázta, hogy nem tervezik elkészíteni a Destiny 3-at, a második felvonást szeretnék támogatni még legalább pár évig. 

Azóta nem is hallottunk a Destiny 3 felől, és időközben történt egy-két dolog a Bungie tájékán: a Sony például 2022-ben felvásárolta a stúdiót nem kevesebb, mint 3,6 milliárd dollárért, másfél évre rá pedig már leépítések is történtek, amik hatására elhalasztották két játék megjelenését is (a Destiny 2: The Final Shape 2024 júniusára, a Maraton 2025-re csúszott). 

Hirdetés

Így jutottunk el mostanáig, amikor is ismételten fellángolt a Destiny 3-láz. Egy 32638272187 nicknevű reddites felhasználó durván egy hónapja megszellőztette, hogy a harmadik rész fejlesztés alatt áll a Bungie-nál Payback kódnéven. Vagy legalábbis állt, ugyanis a felhasználó azt mondta, hogy néhány volt alkalmazottal beszélt, ők meséltek neki a projektről, viszont mivel ex-munkatársakról van szó, lehet, hogy már nem releváns az infójuk. 32638272187 akkor azt állította, hogy a Destiny 3 egyik nagy újítása az lesz, hogy a hagyományos kasztrendszert leváltják egy szabadabb megoldásra, ahol mindenki keverheti majd az alkasztok különféle képességeket, ez lesz a prism-rendszer.

Akkor kevesen hittek neki, azonban a Bungie a minap bemutatta a Destiny 2 új alkasztját, a Prismaticet (a fenti trailer), amely a The Final Shape kiegészítővel fog bekerülni, és bizony, keverhetőek lesznek vele a képességek. Ennek hatására többen bocsánatot kértek a felhasználótól, amiért kételkedtek benne, és miután a közösség körében megindultak a spekulációk a Payback név kapcsán, és egyesek arra következtettek, hogy a megnevezés a sztorihoz vagy valamilyen eseményhez kapcsolódik, 32638272187 pedig egy új bejegyzésben reagált rá. 

A szivárogtató szerint a kódnévnek nincs köze semmilyen történetbeli dologhoz, inkább belsős jelentése van: a Bungie azt jelzi vele, hogy olyasvalamit csinál, amit mindenki szeretni fog, ezzel tulajdonképpen elégtételt vesz saját magán. Azt viszont 32638272187 nem tudta megmondani, hogy a Destiny 2 tárgyait tovább lehet-e vinni a harmadik részbe vagy sem. 

Örülnétek neki, ha készülne a Destiny 3?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)