Hirdetés

Készül a következő Metal Slug játék

|

Nem egy mobilos cuccról van szó, hanem egy igazi, konzolos Metal Slugról.

Hirdetés

Jelenleg van egy Metal Slug mobiljáték a Tencentnél, de most nem az a téma, hanem az SNK új játéka, ami a jelenlegi tervek szerint valamikor 2020-ban fog befutni. Egy rendes, tradicionális, oldalnézetes akciójáték lesz, ami remélhetőleg a veterán rajongókat és az újoncokat is kielégíti majd. A kérdés már csak az, hogy visszakapjuk-e a pixeleinket.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni sem azt, hogy milyen lesz a Metal Slug látványvilágát alkotó művészeti stílus, sem azt, hogy pontosan milyen platformokra érkezik. A hivatalos nyilatkozat konzolokat említ, de ez jelenthet bármit. Egyelőre csak annyi a biztos, hogy a játék jön, és hogy az SNK nagyon szeretné bővíteni a franchise-t évi több mint egy játékkal.

Meglátjuk, hogy mi lesz ebből, a legendás széria megérdemelné ha több módon is találkozhatnánk vele. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)