Hirdetés

Készül a Lies of P folytatása, de előbb még DLC is jön

|

Az év legjobb soulsborne játékának rendezője a kamerák elé ült, hogy meséljen kicsit a fejlesztőcsapat terveiről.

Hirdetés

Ami engem illet, a Lies of P számomra az év legnagyobb meglepetése. Mindig is sejtettük, hogy egy hangulatos akciójátékot fogunk kapni Pinokkió főszereplésével, de amit megjelenéskor tapasztaltunk az túltett minden elvárásunkon. A teszt után még mésfélszer végigfutottam a Lies of P-n, és minden percét imádtam az élménynek.

Nagyon sokan vannak ezzel így a világban, ezt pedig a fejlesztők is tudják.

A játék rendezője Ji Won Choi ült kamerák elé, hogy megnyugtasson mindenkit: hamarosan még több kaland vár majd ránk.

"Az elsődleges célunk most a DLC befejezése és a folytatás fejlesztése."

Hirdetés

A Lies of P "valódi befejezése" után sejtettük, hogy még nincs vége a történetnek, de Choi most megerősítette a folytatással kapcsolatos terveket. Ami a DLC-t illeti, az nem kifejezetten meglepetés, viszont két képet kaptunk az új helyszínekről:

Úgy tűnik, egy hajóút vár ránk, de addig is, amíg elhagyjuk a szárazföldet, egy ingyenes frissítés fogja feldobni az alapjátékot. Egyrészt finomítják kicsit a fegyvereket, hogy többet hozhassunk ki a játékrendszerek lehetőségeiből, másrészt kapunk pár apró finomságot. A Hotel Krat egyik boltos bábja, Polendina extra Quartzot fog árulni a könnyebb karakterfejlesztés kedvéért, a Rising Dodge az alapképességek közé fog kerülni, illetve a fejlesztők leválasztják a maszkokat és szemüvegeket a kalapok foglalatáról, így hordhatunk majd egyszerre egy cilindert és szemüveget is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Mindezek mellett mindenki kap egy ingyen szemüveget, egy kalapot, és Alidoro felszerelését. Ez utóbbi egy menő kabátot és egy kutyamaszkot jelent.

Sajnos semmilyen új tartalommal kapcsolatban sem kaptunk dátumokat, így egyelőre türelemmel kell várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)