Hirdetés

Készül a Mechwarrior 5?

|

Felettébb gyanús felvételek árasztották el a világhálót, amelyekből a címben is megfogalmazott következtetést lehet levonni.

Hirdetés

Mint ismeretes, a totálisan elbaltázott koncepció (Deus Ex-re emlékeztető RPG helyett minimális kreativitással megáldott, hivatalosan csak Vista alatt futó multiplayer FPS) alapján készült Shadowrun csúfos zakója után döntött úgy a Microsoft, hogy szélnek ereszti a FASA csapatát.



Jordan Weisman és még néhány fickó úgy döntött, nem kívánják abbahagyni a játékfejlesztést, ezért visszavásárolták a Microsofttól az általuk létrehozott franchise-ok jogait, így az újonnan alakult Smith & Thinker stúdió alkothat, illetve adhat ki Crimson Skies, Shadowrun, továbbá Mechwarrior játékokat.



A futótűzként terjedő pletykák szerint a Piranha Games dolgozik a régi-új jogtulajdonosok felügyelete mellet a következő Mechwarrior epizódon, melynek hivatalos bejelentésére a napokban kerül sor. Várjuk szeretettel, ha igaz!



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)