Hirdetés

Készül a The Elder Scrolls IV: Oblivion remake?

|

A jelentések szerint egy felújításokban jártas stúdió dolgozhat rajta.

Hirdetés

A Bethesda Game Studiosnál jelenleg a Starfield élvez prioritást, viszont a háttérben már formálódik egy jól ismert sorozatuk folytatása, a The Elder Scrolls VI is, amelyből nem egyhamar láthatunk majd valamit (a Microsoft ügyvédje szerint legkorábban három év múlva jelenhet meg). A rajongóknak azonban már maga a tudat is elég, hogy a nagy sikerű Skyrim után visszatérhetnek ehhez a világhoz egy AAA-kategóriás játékkal, persze addig ott van a folyamatosan frissülő The Elder Scrolls Online is.

Egyes jelentések szerint azonban a Bethesda már a The Elder Scrolls VI előtt készül valamivel. 

Hirdetés

Egy azóta törölt Reddit-posztban a Virtuos Games egy állítólagos volt munkatársa kiszivárogtatta, hogy a The Elder Scrolls IV: Oblivion remake már fejlesztés alatt áll - jelentette az Xfire. Általában nem szokott a játéksajtó beszámolni bármilyen légből kapott fórumos bejegyzésről, viszont a r/GamingLeaksAndRumours subreddit egyik modja ellenőrizte a bizonyítékokat, hogy a szivárogtató valóban a Virtuos egykori alkalmazottja-e, és igen, az volt Párizsban.

Persze még így is kezeljétek fenntartásokkal a dolgot, mindenesetre az ismeretlen fejlesztő állítása szerint a felújított The Elder Scrolls IV: Oblivion a játék eredeti játékmenetét kombinálja az Unreal Engine 5 által feltuningolt látványvilággal. A Virtuos állítólag még nem biztos abban, hogy a projekt (ami az Altar kódnevet viselheti) remaster vagy teljes értékű remake lesz-e, a döntéstől függően valamikor 2024 végén/2025 elején számíthatunk a végeredményre, a munkálatokban pedig a Virtuos tulajdonában lévő Black Shamrock stúdió is közreműködik. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Egyébként a Virtuos besegít a Metal Gear Solid Delta: Snake Eaterbe is a Konaminak, emellett pedig a szivárogtató szerint a stúdió dolgozik egy AAA-kategóriás Monster Hunter-Shadow of the Colossus mixen, egy narratív- és mászás-fókuszú játékon, valamint egy New World DLC-n is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)