Hirdetés

Készül a The Patrician III

|

Folyatódik a becsődölt Ascaron kereskedelmi stratégia sorozata a Kalypso Media jóvoltából.

Hirdetés

- Mi a szösz? - kérdezhetné joggal az olvasó, hiszen 2003-ban már napvilágot látott egy Patrician III: Rise of the Hanse című játék. Az egyetlen gond csupán az, hogy az említett alkotás valójában a Patrican II-t és kiegészítőjét tartalmazó csomag nemzetközi kiadása volt. Hogy miért kapott hármas sorszámot, az máig rejtély.



Remélem, most már érthetőbb valamivel a helyzet. A korábbi Patrician III nem volt igazi hármas, ellenben az új Patrician III már annak tekintendő. Sikerült feldolgozni? Jó, akkor haladjunk is tovább. Hogy kerül képbe a Kalypso Media? Úgy, hogy az Ascaron néhány hete fizetésképtelenné vált, a német kiadó pedig felvásárolta szellemi termékeinek javát. A Sacred jogok viszont egy ideig még a vegetáló Ascaron UK birtokában maradnak.

A képek a nem teljesen harmadik részből származnak




A befektetésekkel szokás kezdeni valamit, a Kalypso Media pedig nem is rest kihasználni az ölébe pottyant lehetőséget. Az eredeti fejlesztőcsapat tucatnyi munkatársát megtartva Gaming Minds Studios néven új stúdiót hozott létre az Ascaron két korább kulcsemberének irányítása alatt. Stefan Marcinek, a Kalypso Media alapítója elárulta, hogy összesen négy, korábbi Ascaron címre támaszkodó játék munkálatai kezdődtek meg, melyek közül elsőként a The Patrician III mutatkozhat be jövő nyáron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)