Hirdetés

Készül az Until Dawn remake-je?

|

Nagyon érdekes pletykák bukkantak fel a Supermassive körül. Egy megbízhatónak tűnő forrás Until Dawn remake-et emleget.

Hirdetés

Az eredetileg 2014-ben, PlayStation 4-re megjelent Until Dawn hatalmas siker volt. A Supermassive Games horror kalandja még azokat is a képernyők elé szegezte, akik egyébként igyekeztek távol maradni a műfajtól.

Valamit nagyon eltaláltak a srácok a hangulattal, a körítéssel és a játékmenettel, de a siker ellenére a Supermassive úgy döntött, hogy nem folytatásokat gyárt, hanem inkább egy új szériába vág bele. Azóta is serényen is dolgoznak a The Dark Pictures játékokon.

Hirdetés

Egy AccountNGT nevet használó Twitter-lakó szerint azonban a Supermassive nem feledkezett meg az Until Dawnról sem. A szivárogató azt állítja, hogy a srácok már egy ideje dolgoznak egy Until Dawn remake-en, ami a jelenlegi generációs konzolokra fog befutni.

Érdemes megjegyezni, hogy AccountNGT szivárgásai már többször is megalapozottnak bizonyultak, így nem hiába kapta fel fejét a játéksajtó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nagyon érdekes, hogy általánosan emlegette a konzolokat. Ez azt jelentheti, hogy az elvileg Sony kezében lévő Until Dawn IP Xboxra is megjelenhet majd.

Akárhogy is, hivatalos megerősítés híján, semmi biztosat nem állíthatunk. Azon persze szabadon agyalhatunk, hogy miért érezte fontosnak remake-elni a Supermassive az előző generáció egyik legismertebb játékát. Az Until Dawn ugyanis még mindig nagyon jól néz ki, és a piaci lehetőségek tesztelésének  sem látjuk sok értelmét, tekintettel az eredeti elképesztő sikereire. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)