Hirdetés

Készül a Combat

|

Az Infogrames bejelentette, hogy 2002 februárjában piacra akarják dobni a 22 évvel ezelőtt, Atari-ra megjelent Combat című játék PC-s változatát (persze némilegfeltupírozva). A programot a Magic Lantern fejleszti, és tervük, hogy ismét felélesszék az egykor nagysikerű játék szórakoztató mívoltát! Ez egyébként egy tankos harci játék volt, mellyel már akkor is többen játszhattunk (ez hatalmas teljesítmény volt abban az időben!). Az új változat tartalmaz majd rengeteg világot és pályát, 5 játékmódot, 3 tanktípust, single és multiplayer módokat, valamint 2D-s és 3D-s nézőpontokat... Az eredeti verzióbol most megtekinthettek két képet, ha ellátogattok ide (ne ezek után ítéljetek az új játékra... :) ).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)