Hirdetés

Készül DLC az Assassin's Creed Mirage-hoz?

|

Lehet, hogy nem a spin-offban találkoztunk utoljára Basimmal.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla története során találkozhattunk először Basim Ibn Ishaq-kal, aztán a játék spin-offjában, az Assassin's Creed Mirage-ban már az ő múltját ismerhettük meg, noha jóval kisebb volumenben, mint a Valhalla esetében (ami nem csoda, elvégre kiegészítőnek indult). 

Tekintve, hogy Basim saját játékot kapott, okkal gondolhatták azt a rajongók, hogy ezzel letudták a sztoriját, de a legújabb információk alapján a Ubisoft nem feltétlenül gondolta véglegesnek a búcsút.

Hirdetés

A projekt két vezető fejlesztője, Stéphane Boudon és Jeal-Luc Sala a minap Redditen tartottak egy kérdezz-feleleket, amely során bármit megtudakolhattak tőlük a játékosok. Az egyik felhasználó arra volt kíváncsi, hogy terveznek-e valamilyen DLC-t hozzá, amire Boudon a következőt válaszolta: 

"Nagyon örülünk a Mirage fogadtatásának! A Mirage-t önálló élménynek terveztük, DLC-k nélkül. Azonban vannak ötleteink arra vonatkozóan, hogyan tudnánk Basim történetét bővíteni. De jelen állás szerint a Mirage-hoz nem tervezünk megjelenés utáni tartalmat."

A kérdezz-felelek során egyébként az is felmerült, hogy megjelenjenek a kivégzések nem halálos formái is opcióként, és Boudon azt mondta, hogy szívesen látná őket gyakrabban, és megígérte, hogy a háttérben dolgozni fog rajta, hogy ezt a célt beteljesítsék. Azt is hozzátette, hogy sokat figyelik, mit vitat meg a közösség és mit oszt meg, ez ugyanis nagyszerű inspirációs forrás számukra. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)