Hirdetés

Készül egy rajongói Red Alert remake, a demóját már le is tölthetitek

|

Melegítsétek be az egereket, mert egy igazi nosztalgiabomba vár rátok.

Hirdetés

A Command & Conquer sorozat évek óta nem látott egy rendes megjelenést, de a közösség ettől függetlenül igyekszik életben tartani a legendás szériát. Egy kis csapat évek óta dolgozik már a Red Alert mellékszéria első epizódjának feltámasztásán, és most végre egy játszható darabkát is leszállítottak belőle.

Az 1996-os eredeti játék egy teljes remake-et fog kapni a stratégák kitartásának, no meg persze a Generals Zero Hour motorjának köszönhetően.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat célja az, hogy előbb-utóbb minden egyjátékos küldetést, minden pályát, minden frakciót és minden egységet átültessenek a Zero Hourba, de ez nyilván egy hosszadalmas folyamat. Ahogy az a demón is látszik, még rengeteg meló lesz a projekttel. Mostanra legalább eljutottak odáig, hogy két frakciót, két küldetést és 18 skirmish pályát kipróbálhatunk.

Akit érdekel a projekt, az ezen a linken keresztül letöltheti a szükséges fájlokat, és találhatja meg a használatukhoz szükséges leírásokat is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)