Hirdetés

Készül egy új, hivatalos Csillagkapu játék, a fősztorit folytatja majd

|

A sci-fi sorozatok egyik legismertebbje már hosszú évek óta véget ért, de ez nem akadályozza meg a játékfejlesztőket abban, hogy feltámasszák.

Hirdetés

A Creative Forge Games magára vállalta a feladatot, hogy videojátékos formában visszahozza a '90-es évek egyik legkedveltebb sci-fi sorozatát. A Stargate: Timekeepers egy valósidejű stratégiai játék lesz, amit egyelőre csak PC-re jelentettek be, így valószínűleg egy tényleges, kompromisszumoktól mentes RTS-t kapunk majd. A bejelentő trailer nem volt kifejezetten bőbeszédű, de a hangulatot megalapozta.

Hirdetés

A történet a Stargate SG-1 fősztorija után játszódik, amikor is Eva McCain parancsnokot és csapatait irányítva kell kimentenünk az SG-1-et szorult helyzetéből. Az elején Anubis flottájával fogunk szembenézni, de ki tudja, hogy hová visznek még minket az események...

A franchise rajongói már régen várnak egy méltó folytatást az eredeti történethez, és remélhetőleg a játéktól majd megkapják. A megjelenési dátum nem ismert, de tekintettel arra, hogy még a bejelentő trailer is csak egy CG teaser volt, ez annyira nem meglepő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)