Hirdetés

Készül a Mark of Chaos kiegészítője!

|

A ComputerandVideoGames.com stábja készített egy interjút a budapesti székhelyű Black Hole Games két munkatársával, és szóba került a Warhammer: Mark of Chaos jövője is.

Hirdetés

Az interjúban Illés Gábor project manager és Zsuffa István kreatív igazgató meséltek egy kicsit a készítés hátteréről, majd szóba került a kiegészítő lemez kérdésköre is, melyre Zsuffa így reagált: "Tudjuk, hogy a kiadó tervezi egy kiegészítő elkészítését, de azt még nem tudjuk, hogy ezt ránk bízzák-e, persze azért reménykedünk. Négy féle hadsereg általában bőven elég egy átlagos PC játékhoz, ám a Warhammer világában jóval több lehetőség rejlik. Legalább kettőt-hármat szeretnénk hozzáadni az alapjátékhoz, ha lehetőségünk nyílik rá." Majd így folytatta: "Ráadásul a kiegészítőt sokkal véresebbre terveznénk lefejezésekkel, valódi erőszakot varászolva a csataterekre. Sok vért akarunk testrészekkel. Az alapjáték rövid fejlesztési ideje miatt erre már nem maradt időnk, de mivel amúgy is felnőtt játék, nyugodtan megtehettük volna, s a kiegészítőben meg is tehetjük."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)