Hirdetés

Készül még Star Wars Jedi játék

|

Az EA elnöke, Andrew Wilson egy befektetőknek tartott tájékoztatóban beszélt a Star Wars játékok jövőjéről.

Hirdetés

A siker sokszor újabb játékokat szül, így nem kifejezetten meglepő, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásokat kaphat. Az Electronic Arts már a franchise jövőjét tervezi, és Andrew Wilson nagy lelkesedéssel állította, hogy biztosan lesznek még Star Wars Jedi játékok. Az EA befektetőinek tartott tájékoztatásában ennek az okát is elmondta.

Hirdetés

Mint kiderült, a játék már átlépte a 10 milliós eladási álomhatárt, ami nagyon szép eredmény, tekintettel a 2019. év végi 8 millióra.

"Ritka ekkora sikert elérni egy új franchise első epizódjával."

Tekintettel a méretes eladásokra, Wilson kijelentette, hogy a Fallen Order valami új kezdete volt. Úgy tűnik, hogy még az EA fejesei is meggyőzhetőek egy egyjátékos címmel, ha az eleget termel. Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy merre megy majd a történet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)