Hirdetés

Készül a Rayman 3

|

A Ubi Soft, a nagy sikerre való tekintettel elárulta, hogy már egy jó ideje készül a Rayman játékok következő tagja, a Hoodlum Havoc! Ehhez teljesen új 3D-s grafikus motort gyúrtak össze, ami elég jól sikerült. Még nem lehet tudni, hogy mikor jelenik meg, és, hogy milyen extrákkal szolgál, csak annyit árultak el róla, hogy egy teljesen új taktikai harci rendszer lesz benne...Az első két játék közbeni képet megszemlélhetitek itt. Update (23:03): Itten van a játék hivatalos honlapja is, és a máris feltettük szerverünkre az első két animot a játékból. Az elsőt itt (3,83MB), a másodikat pedig itt (4,89MB) csípheted meg!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)