Hirdetés

Készül a Tomb Raider 8!

|

Bizony, hamarosan tíz éves lesz Lara Croft kisasszony. Ehhez képest egész fejlett didkókkal rendelkezik. No, de semmi pedofília. Az évfordulóra készített új játék mellett viszont készül egy teljes értékű folytatás is.

Hirdetés

Az Eidos még október végén bejelentette a Tomb Raider: Anniverary-t, amely a Tomb Raider: Legend készítői, a Crystal Dynamics stúdiójában készül el valamikor jövőre. Most azonban a GameSpot által Ian Livingstone-nal, a vállalat termékbeszerzési igazgatójával készített interjúból kiderült, hogy a Legacy of Kain sorozatot is maguk mögött tudó csapat már a nyolcadik Tomb Raider részen dolgozik.

Tíz év a játékiparban nem semmi. A sorozatból már két film is készült, az úriember ennek kapcsán elárulta, hogy már folynak a harmadik rész munkálatai is. Tomb Raider tehát él és virul, jövőre és 2008-ban újabb Lara Croft hullám érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)