Hirdetés

Készülget a BloodRayne

|

A Terminal Reality (akiktől a 4x4 EVO 2 és a Nocturne is származik) bejelentette, hogy már egy jó ideje dolgoznak következő alkotásukon, mely a BloodRayne nevet kapta. A történet szerint 1930-ban vagyunk, aholis egy szupertitkos szervezet különféle speciális erőkkel ellátott létformákat alkalmaz különleges feladatokhoz. A játékos egy félig ember, félig vámpír hősnöt alakít, aki saját képességeit felhasználva kíván érvényesülni. Igényeink növelésével arányas nő vérszomjunk is, amit csak embervérrel tompíthatunk! A végeleges változat 2002 végén kerül a boltok polcaira, Xbox, PS2, GameCube, valamint PC platformokon.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)