Hirdetés

Készülhet egy egyelőre titkolt Silent Hill játék, ami brutális lesz a szivárgások alapján

|

Egy iparági bennfentes árulta el, hogy milyen lehet a Konami titokzatos projektje.

Hirdetés

A Konami számos Silent Hill projekttel zsonglőrködik jelenleg: a legnagyobb dobás közülük egyértelműen a Bloober Team horrorja, a Silent Hill 2 remake, de azért ne becsüljük le az Annapurnával és a No Code Entertainmenttel közösen készített Silent Hill Townfallt, a NeoBards Entertainment által fejlesztett Silent Hill f című túlélőhorrort, az interaktív sorozatként készülő Silent Hill Ascensiont és a következő mozifilmet, a Return to Silent Hill-t sem, okozhatnak meglepetést.

Van azonban egy projekt, amit még nem jelentett be hivatalosan a kiadó, ám meglehetősen megbízható helyről tudni, hogy létezik. A Silent Hill: The Short Message ugyanis két korhatárbesorolással foglalkozó szervezet (Dél-Kora, Tajvan) oldalán is felbukkant már.

Hirdetés

Nos, az egyik ismert szivárogtató, DuskGolem már Silent Hill: The Short Tapes néven hivatkozik a projektre, és vannak információi arról, hogy 2020 végén még milyen cselekményt terveztek a fejlesztők. Ez persze azóta változhatott részleteiben, de alapjaiban valószínűleg nem.

Spoileresen folytatjuk!

Szóval DuskGolem értesülései alapján a főszereplő Anita Planel lesz, egy 17 éves lány, aki öngyilkossági gondolatokkal küzd. Félénk, visszahúzódó, egyetlen barátja van, egy népszerű lány, Maya, akit évek óta ismer. Maya azonban eltávolodik tőle, amikor Anita sokkoló videókat kezd nézni, felvágja az ereit és felkavaró történetet ír. Egy nap aztán Mayát holtan találják, gyaníthatóan öngyilkos lett, ami megdöbbentett mindenkit. Ahogy Anita megpróbál megbirkózni a barátja elvesztésével, úgy dönt, hogy felkeresi a halála helyszínét, egy elhagyatott lakóparkot, hogy jobban megértse Maya mentális állapotát, és hogy nyomozzon azon rejtélyes aktivitások után, amiket a lány közösségi fiókjainál tapasztalt. 

A titokzatos projektről a címén és az iménti leíráson kívül annyit tudunk, hogy PlayStation 5-re jó eséllyel meg fog jelenni, de minden más részletért meg kell várnunk a Konami leleplezését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)