Hirdetés

Ha nem jutsz ki innen, akkor nincs karácsony

|

Ezernyi dolog közbejöhet az embernek karácsony napján, így ha véletlenül egy házban rekedsz az ünnepek alatt, mi segítünk kiszabadulni!

Hirdetés

Az Escape For Christmas Party című flashjáték arra apellál, hogy a legtöbb játékos kifejezetten kedveli a karácsonyt, hiszen ha a családdal együtt töltött idő nem is annyira, a játékokra fordítható szabadidő nagysága már annál jobban vonzza őket.

Kalandozásaink során ezúttal az a feladatunk, hogy a fellelhető tárgyak segítségével megszökjünk egy házból, mindezt ráadásul meghatározott idő alatt, hiszen senki sem szereti azokat, akik elkésnek a közös karácsonyozásról. Nektek vajon milyen gyorsan sikerül a művelet? Kellemes kis agytréning lehet ez így az ünnepi eltunyulás előtt, tehát a Játéközönön a helye:

Escape For Christmas Party játék

Ha ismersz hasonlóan szórakoztató kalandcímeket, oszd meg velünk is a Játéközönön, mindenki értékelni fogja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)