Hirdetés

Készülnek a Fallout 3 sebtapaszok

|

Valamikor a jövőben újabb rovarirtásra alkalmas frissítések érkeznek a Fallout harmadik részéhez, addig is kitartás.

Hirdetés

Hamarosan Fallout 3 frissítésekkel kívánják elárasztani a játékosokat, akik egyre vehemensebben demonstrálják írói képességeiket az poszt-apokaliptikus alkotáshoz hozzárendelt hivatalos fórumban. Miután a Bethesda megjelentette várva-várt játékát kiderült, mindegyik támogatott platformon apró bogaracskák abajgatják a játékosokat, ennek részleges kiküszöbölésére hetekkel ezelőtt bejelentettek egy asztali verziókra érkező sebtapaszt, mely jóval később érkezett beígért dátumához képest. Mikor megérkezett csak nagyobb galibát okozott, így újabb frissítésre volt szükség. És van szükség. A Bethesda közösségi kapcsolatokért felelős menedzsere megemlítette, hogy mindhárom verzióhoz javítást dobnak ki. Megjelenéséről és pontos tartalmáról persze nem árultak el használható információkat, marad a várakozás és a remény, hogy véglegesen száműzhetjük életünkből a zavaró összeomlásokat, programhibákat és grafikai anomáliákat.

Mielőtt a hivatalos Fallout 3 kerekasztal felé vennétek az irányt, lessetek be a GS ide kapcsolódó topikjába.  

 

fallot3bug.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)