Hirdetés

Két elfeledett Grand Theft Auto játékot is ingyen próbálhatsz most ki – vagy végig is játszhatod őket olcsón

|

Harminc percet bárki játszhat velük, de akinek GTA+ előfizetése van, korlátlanul élvezheti őket.

Hirdetés

A Grand Theft Auto sorozat fő vonalának játékait nyilván mindenki ismeri, de nem csak a számozott részek és a 3D-s trilógia érdemes figyelemre, hanem azok a spin-offok is, amik kézi konzolokra és mobilokra jelentek meg.

A Rockstar nagy ötlete, hogy a GTA+ előfizetéssel már nem csak a GTA Online-ban használható extrákat kínál, hanem más játékait is. Első körben a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition vált elérhetővé, és most itt a második adag játék.

Hirdetés

Mától iOS-es és androidos készülékeken ingyenesen kipróbálható a GTA: Chinatown Wars és a GTA: Liberty City Stories, bárki játszhat velük 30 percet, a GTA+ előfizetői pedig korlátlanul élvezhetik őket, csak be kell jelentkezniük Rockstar Social Club fiókjukba.

Előbbi egy eredetileg DS-re kiadott mellékszál, amiben Liberty City triádjainak viaskodásában vehetünk részt. Felülnézetes, kissé fura az irányítása, viszont vannak benne eredeti ötletek, mint a molotov koktélok készítése a benzinkutaknál, az autók feltörése egy minijátékkal, vagy épp a drogkereskedelem.

Utóbbi PSP-n debütált, és a GTA III-ból ismert Liberty Citybe térhetünk vissza, pár évvel annak eseményei előtt irányíthatjuk Toni Ciprianit, a gengsztert, aki a Leone családot szolgálja. Lehet benne motorozni és átöltözni is, amiket ugye a GTA III-ban még nem lehetett.

Aki a Grand Theft Auto: Vice City Storiest játszaná, csak nem hivatalos úton teheti ezt meg, de a linken olvasható cikkben elmondjuk, hogyan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)