Hirdetés

Két év után megfejtették az Elden Ring barátságos kutyájának titkát

|

A legtöbb eb azonnal rátámad az emberre az Elden Ringben, de akad egy kivétel.

Hirdetés

Közel két éve, 2022 februárjában jelent meg az Elden Ring, a FromSoftware legutóbbi soulslike játéka, melynek kapcsán a mai napig derülnek ki új titkok, érdekességek. Pontosan így történet ez most is, mivel egy youtuber sikeresen megfejtette, miért létezik a játékban egy olyan kutya, ami fajtársaival ellentétben nem támad rá azonnal a játékosra, ha az a közelébe ballag. 

A szóban forgó jószág a Leyndell nevezetű területen tanyázik, ott pihenget békésen. Ha a közelébe érünk, akkor nem pattan fel, nem veti ránk magát, és most már azt is tudni lehet, hogy ez miért van így.

Arról van ugyanis szó, hogy a kutya animációi csak akkor indulnak el, ha a játékos egy másik zónából érkezik meg Leyndellbe, ellenkező esetben az állat nyugton fog maradni, történjék bármi. Magyarul, ha egyből Leyndellbe teleportálunk, vagy bármilyen más módon, egy töltőképernyőn keresztül érkezünk ide (például itt indítjuk újra a játékot), nem pedig egy másik régióból jövünk át, a kutya békés marad.

Hirdetés

Azt persze továbbra sem lehet tudni, hogy mindez miért van így, simán elképzelhető, hogy csak valamiféle hiba maradt esetleg a játék kódjában, elég valószínűtlen, hogy a fejlesztők szánt szándékkal tervezték volna meg így a kutya támadási mechanizmusait. 

Mindezt az alábbi videó részletesen is kifejti.

Az Elden Ring-rajongók egyébként jelenleg a játék nagy DLC-jét várják, melyről nem sok új információ érkezett annak bejelentése óta, így azt sem tudjuk, hogy mikor fogjuk végre megkapni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)