Hirdetés

Két fontos fejlesztőjét is elveszítette az Infinity Ward

|

Mindketten alaposan kivették a részüket a stúdió újabb játékainak, így többek között a 2019-es Modern Warfare fejlesztéséből is.

Hirdetés

Még 2014-ben történt, hogy a Jacob Minkoff és Taylor Kurosaki elhagyták a Naughty Dog csapatát, hogy egy szintén jól ismert formációhoz, egészen pontosan az Infinity Wardhoz csatlakozzanak. Az elmúlt években Minkoff felelt a stúdiónál a dizájnért, illetve a kampányok játékmenetéért, Kurosaki pedig narratív vezetőként ügyködött a Call of Duty-játékokon, ám úgy tűnik, elérkezettnek látták az időt, hogy ismét továbblépjenek.

Hirdetés

Mindketten a Twitteren tudatták a nagyérdeművel, hogy az év elején úgy döntöttek, elhagyják az Infinity Ward csapatát. Nagy megtiszteltetésnek veszik, hogy ennyi éven át a stúdió gárdáját erősíthették, és büszkék arra, amit az Infinite Warfare-rel és a Modern Warfare-rel sikerült elérniük, és természetesen a legjobbakat kívánják korábbi kollégáiknak.

Azt még nem tudni, hogy hol folytatják majd karrierjüket a srácok, de hamarosan valószínűleg erről is tájékoztatnak majd minket. Az biztos, hogy elég nagy nyomot hagytak a Call of Duty franchise-on az Infinity Ward játékain keresztül, így valószínűleg érdekes lesz látni, milyen lesz a stúdió által készített folytatás, ami a tervek szerint jövőre érkezhet meg.

Nektek hogy tetszett egyébként az Infinite Warfare és a 2019-es Modern Warfare?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)