Hirdetés

Két friss játék is bekerült ma az Xbox Game Pass kínálatába

|

A Game Pass szolgáltatás előfizetői azonnal, további költségek nélkül élvezhetnek két olyan címet is, amelyek ma jelennek meg eleve.

Hirdetés

Mint arról egy hete beszámoltunk, december első felében is rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass kínálata, és számíthatunk arra, hogy még az ünnepek előtt jön egy újabb adag. Elérhetővé vált a napokban például konzolon a Control, PC-n pedig a Doom Eternal, ma pedig két játék úgy jelent meg, hogy az előfizetők máris belevethetik magukat.

Az egyik a Call of the Sea, mely PC-n, Xbox konzolokon és Androidon játszható. Egy Norah nevű kalandort irányítunk, aki 1934-ben egy távoli szigeten kutat eltűnt férje után. Furcsa titkokra bukkanhatunk, miközben fejtörőket oldunk meg, és nyomokat elemzünk.

Hirdetés

A másik a Monster Sanctuary, egy retro hangulatú metroidvania, melyben különböző lényekből építhetünk sereget. Szörnyeinket képezhetjük, valamint segítségül hívhatjuk őket a kalandozás során akkor is, ha nem kell harcolniuk.

Szintén ma érkezett a Game Passba a Starbound, de az már 2016 óta kapható, és a héten olyan játékok jönnek még, mint az Assetto Corsa, a Gang Beasts, a Greedfall, a Superhot: Mind Control Delete és a Yooka-Laylee and the Impossible Lair. Persze a Cyberpunk 2077 mellett nehéz lesz ezekre időt szakítani, de ha úgy adódik, próbáljátok ki őket, mind remek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)