Hirdetés

Extrém teljesítményű GeForce 295 az ASUS-tól

|

Akinek esetleg nem lenne elég a sima Georce 295, mert 6000x6000-es felbontásban játszik, vagy túl sok a pénze, íme a megoldás.

Hirdetés

Az ASUS minidg is minőségi, és nagyon extrém cuccokat (is) árult. A felső kategóriában induló GeForce 295 erejét nem találva elegendőnek, a mérnökök előálltak az legtutibb VGA ötletével.

Az ASUS MARS 295 Limited Edition természetesen két GPU-val rendelkezik majdan, és bizonyára nem csak teljesítménye lesz vad, de az ára is. Az ASUS mérnökei nem pepecseltek, terveztek egy új kártyát, ami minden bizonnyal az extrém gamerek "mostakarom" listájának első helyén találja magát azonnal. A két GTX 285 GPU 4 gigbájt memóriát kap körítésnek, és egy igen pöpecül kinéző hűtőt. Hogy a csodálatos szörnyeteget hazánkban is lehet-e majd kapni, és ha igen mennyiért, még nem tudni, de kezdhet spórolni mindenki. A részletekért szaladjatok át a PC World-re, ott alaposan ki van vesézve a kicsike.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)