Hirdetés

Két ingyenes, dinamikus téma is érkezett Xboxra, amit érdemes kipróbálnotok

|

Ha kicsit feldobnátok kedvenc konzolotok háttereit, akkor ezt most ingyen megtehetitek.

Hirdetés

A PlayStation 5-tel kapcsolatban az egyik legnagyobb kritikája a felhasználóknak, hogy nem lehet annyira testreszabni annak kezelőfelületét, mint a PS4 esetében. A Microsoft ezzel szemben több ilyen opciót is beépített, így számos gyönyörű, jórészt dinamikus (tehát mozgó) témát tölthetünk le az Xbox menürendszeréhez.

Ha rendelkeztek Xbox Series X vagy Xbox Series S gépekkel, akkor már be is húzhattok két ingyenes, dinamikus hátteret, melyek két közelmúltban megjelent játékhoz tartoznak.

Hirdetés

Az első a Star Wars Jedi: Survivor háttér, sajnos zene és hangeffektek nem járnak hozzá, de azok lecserélését az Xbox egyébként sem teszi lehetővé (sajnos). 

A második téma a GhostWire: Tokyo hátteret hozza el, ami pont olyan gyönyörű és stílusos, mint maga a játék.

Klobrille (a GhostWire téma bemutatója) menüje egyébként azért ilyen szokatlan, mert ő tagja az Xbox Insiders programnak, így már az új elrendezést is tesztelheti. Nyáron minden felhasználó megkapja az újítást, addig is van idő szokni az élményt. 

Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)