Hirdetés

Két játék is a Steam eladási listájának élére került a nyári konferenciák után

|

Úgy látszik, a látottak meggyőzték a játékosokat a vásárlásról.

Hirdetés

Túl vagyunk a legfontosabb nyári konferenciákon, amik nagyjából felvázolták, milyen megjelenésekre is számíthatunk idén, illetve a jövő év első felében. Úgy látszik, a rengeteg bejelentés közül 2 játék kapott kiemelt figyelmet, amit a Steam eladási listája is igazol.

Az Xbox Showcase, illetve az azt követő Starfield Direct óta a Cyberpunk 2077 és a Starfield is a Steam eladási toplistájának az élén tanyázik. A dobogó legfelső fokán azonban a Cyberpunk hamarosan megjelenő DLC-je, a Phantom Liberty áll, ami jelentős, az alapjátéktól eltérő fejlesztéseket, és újdonságokat ígér a teljes története során.

Hirdetés

Jelen állás szerint mind a két játékot szeptemberben próbálhatjuk ki, így az ezt megelőző időszakban is biztosan nagyobb figyelmet kapnak majd. A Starfield szeptember 6-án érkezik Xbox Series X|S konzolokra és PC-re, a Phantom Libertyre pedig majd PlayStation 5, Xbox Series X|S konzolokon, illetve PC-n próbálhatunk rá szeptember 26-án.

Ti melyik játékot várjátok jobban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)