Hirdetés

Két játékot is lekapcsol az EA áprilisban

|

Aligha örül bárki is, mikor régebbi játékok szerverei leállnak, ám ebben az esetben legalább annyit elmondhatunk, hogy nem az EA kínálatának legnépszerűbb darabjairól van szó.

Hirdetés

Sosem szívderítő, amikor egy-egy régebbi játék szerverei leállnak, hiszen sok esetben még több évtizede futó címek is rendelkeznek egy kis, összetartó közösséggel, de sajnos ugyanakkor az is igaz, hogy üzemeltetni egy játék online infrastruktúráját nem olcsó mulatság.

Ezt természetesen az Electronic Arts is nagyon jól tudja, ami abból is látszik, hogy a kiadó tavaly igen komoly nagytakarításba kezdett a régebbi játékokat illetően: nyáron hét játék szolgáltatásainak leállítását jelentette be, amit aztán decemberben és januárban újabb rossz hírek követtek.

Hirdetés

Most pedig két további játékkal bővül a lista, ugyanis a 2014 óta folyamatosan üzemelő Kim Kardashian Hollywood április 8-án fogja befejezni a pályafutását, míg a Madden NFL 20 egy héttel később, április 15-én int búcsút a rajongóknak.

Ez persze sajnálatos azok szemszögéből nézve, akik esetleg kitartóan pörgették az érintett címeket, de az igazat megvallva valószínű, hogy a Kim Kardashian mobiljáték és az évente megjelenő Madden kevesebb embernek fog majd fájni, mint a Battlefield: Bad Company széria szervereinek leállítása.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)