Hirdetés

Két nagy kiegészítőt is kap az Alan Wake 2, itt vannak az első részletek

|

A Remedy gondoskodik róla, hogy jövőre is legyen okunk játszani frissen megjelent túlélőhorrorjával.

Hirdetés

Eddigi legszebb és legfélelmetesebb játékát szállította le a Remedy az Alan Wake 2 képében, amire több mint egy évtizedet vártak a rajongók, sosem adva fel a reményt, hogy egy napon megtudják, sikerül-e a történet főhősének visszajutnia a való világba, vagy az idők végezetéig a Sötét Hely foglya marad. A folytatás nemcsak új játszható karakterrel, hanem átdolgozott és eddig nem látott mechanikákkal dobta fel az élményt, így megelőzve, hogy az első részhez hasonlóan időnként monotonnak érezzük a játékmenetet. Ráadásul ezúttal tovább is tart, amíg a kaland végére érünk, és utána sem kell feltétlenül letörülnünk a játékot az SSD-ről.

A Remedy ugyanis a korábban belengetett ingyenes DLC-ken felül New Game Plus móddal is növelni kívánja az Alan Wake 2 szavatosságát. Ez teszi majd lehetővé, hogy korábban megszerzett fegyvereinket és fejlesztéseinket megtartva Nightmare nehézségi fokozaton is nekiveselkedjünk a kalandnak, és közben megismerjük a narratíva új, alternatív elemeit további kéziratok és videós tartalmak formájában.

Hirdetés

Legalább ennyire izgalmasnak ígérkezik az a két, fizetős kiegészítő is, amelyekkel 2024 folyamán jelentkeznek majd a fejlesztők. Előbb az Alan Wake világának fiktív tévésorozata nyomán a Night Springs címet viselő expanzió érkezik, mely a kezünkbe adja több ismerős karakter irányítását is, akikkel megmagyarázhatatlan történeteket élhetünk át.

Az utána következő The Lake House a Controlból megismert kormányszervezet (FBC - Federal Bureau of Control) létesítményét helyezi az események középpontjába egy félresikerült kísérlet következményeivel együtt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)