Hirdetés

Két nagy sikerű Gearbox-játék is folytatást kaphat

|

Ha szerencsénk van, már nem is kell olyan sokat várnunk a leleplezésre.

Hirdetés

Négy éve már, hogy megjelent az utolsó fő vonalas Borderlands játék, viszont a játékot fejlesztő Gearbox az azóta eltelt időben is szállított újdonságokat: tavaly megjelent a vegyes fogadtatású New Tales from the Borderlands és a sokkal jobban sikerült Tiny Tina's Wonderlands.

A közönségkedvenc Tina által elmesélt fantasy kaland igazán nagyot ment: a játék hatalmas siker lett, a kritikusok és a rajongók is elégedettek voltak a végeredménnyel, így annyira nem is ért minket meglepetésként, amikor Gearbox elnöke, maga Randy Pitchford jelentette ki, hogy egy új franchise született.

Hirdetés

Persze sokan voltak azok is, akiknek nem nyerte el különösebben a tetszését az újító szándék, és fővonalas Borderlands rajongókként jelen pillanatban is a széria negyedik etapjának a leleplezésére várnak. Bár ezzel kapcsolatban egyelőre konkrét dolgokkal nem szolgálhatunk, de nagyon úgy tűnik, hogy a Borderlands 4 és Tiny Tina's Wonderlands 2 is már jó ideje a csapat terítékén lehet.

Már korábban is több, erre utaló jelet szúrtak ki a szemfüles rajongók, viszont most ismételten érdekes dolgokat tártak fel. Ugyanis egy korábbi fejlesztő LinkedIn profilján kiszemelték, hogy részt vett a "Borderlands 4 UE4" és a "Tiny Tina's Wonderlands 2 UE4" fejlesztésének tervezésében és kivitelezésében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Fontos azonban kiemelni, hogy a fejlesztő nem töltött túl sok időt a vállalatnál, illetve tavaly július óta már nem is dolgozik ott, így persze egyértelmű következtetéskét ebből nem is érdemes levonni. Ugyanakkor Pitchford már régebben sem rejtette különösebben véka alá, hogy készül a Borderlands folytatása, amire már 2021-ben is erős utalásokat tett.

Reméljük hamarosan egy hivatalos leleplezés keretein belül is megvillantják majd a készülő projektjeik valamelyikét. Vészesen közeleg a The Game Awards, ami egy remek alkalom lehet erre, így bízunk benne, hogy a csapat nem szalasztja majd el a lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)