Hirdetés

Két új előzetest is kapott az Assassin's Creed Mirage, a gameplay anyag elég combos lett

|

Nagyon más lesz az Assassin's Creed Mirage, mint a legutóbbi három rész.

Hirdetés

Azt már korábban is elárulta a Ubisoft, hogy az Assassin's Creed Mirage 2023. október 12-én fog megjelenni, de természetesen így is volt azért mit mutatni a játékból a 2023-as Ubisoft Forward során. Rögvest nem is csak egy, hanem egyből két trailert is kaptunk a következő "nagy" Assassin's Creedből.

Most már tényleg nincs más hátra, mint türelmesnek lenni októberig, aztán indulhat a 9. századi Bagdad teljes feltérképezése. Ahogy azt az alábbi videókban látni fogjátok, meglehetősen széles eszköztár áll majd a rendelkezésünkre a különféle feladatok teljesítésére. 

Hirdetés

A Ubisoft Forwardon levetített első videó az Assassin's Creed Mirage történetére koncentrál.

A második pedig egy vaskos gameplay szelet lett, akik már nehezen bírják ki a megjelenésig, ezzel vigasztalódhatnak. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)