Hirdetés

Két új indie bundle kapható mától

|

Amióta a Humble Bundle kitalálta az együtt csomagolt indie címek eladását, sokan próbálnak hasonló módszereket bevetni.

Hirdetés

Persze az üzleti modell általában más, hiszen a  Humble Bundle esetében gyakorlatilag annyit kell fizetni, amennyit a felhasználó akar - ez az ötös Humble Bundle esetében rekordokat döntött.

A mostani két csomag közül az első a Steamen kapható, a neve "Best of British Indie Bundle", ebben a következő játékok találhatóak meg:  DEFCON, Eufloria, Frozen Synapse, Gratuitous Space Battles, Revenge of the Titans és a Time Gentlemen, Please! Mindez kötött áron, 10 euróért érhető el. 

A másik bundle, amely az Indie Royale kollekció legújabb darabja és a The Getaway Bundle névre hallgat minimum árért vihető el (ami most épp 3,98 Euro). Aki viszont hajlandó 6,49 eurót vagy többet fizetni, az még kap bónuszként egy 41 számból álló chiptune kollekciót Handheld Heroes Volume One címen, A The Getaway Bundle tartalma: Shattered Horizon, Analogue: A Hate Story, Super Amazing Wagon Adventure, Da New Guys, Waves és MiniFlake.

Gratuitious Space Battles Gameplay:

Shattered Horizon Gameplay:

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)