Hirdetés

Két újabb The Witcher 3-as karakterrel erősített a Fortnite

|

Ríviai Geralt után két, a szívének igencsak fontos nő is felbukkant az Epic Games játékában.

Hirdetés

Továbbra is megállíthatatlanul pörög a Fortnite, az Epic Games saját pénzfarmja, amelynek új szezonját a Summer Game Fest vezette fel. Az ikonikus karakterek olvasztótégelyének számító online lövöldéhez az elmúlt hónapokban olyan ismert arcok csatlakoztak többek között, mint Miles Morales és Isaac Clarke, de nem maradhatott ki a kedvenc szörnyvadászunk, Ríviai Geralt sem. 

A Fehér Farkasnak a The Witcher 3: Wild Huntban látott verziója került be az Epic multis játszóterébe, és nem telt el sok idő, hogy a CD Projekt RED videojátékának két további szereplője is kövesse őt. 

Hirdetés

Már Ciri és Yennefer is játszhatóvá vált a Fortnite-ban, mindketten a The Witcher 3-as kinézetükkel. A cintrai oroszlánfiók még jellegzetes kardját, Zireaelt is hozta magával, amelyet használva világítani fog a keze, a vengenbergi varázslónő pedig egy emote-tal lehívhatja a varázshollóját. 

Ciri egy 2000 V-Buck értékű csomagban érhető el, amely tartalmaz egy baziliszkusz glidert is, Yennefer viszont olcsóbban megúszható, érte 1500 virtuális valutát kérnek, a mágikus fegyverével és hollós emote-jával együtt viszont már 1800-at kóstál. Két, a The Witcher-sorozat stílusában készült kreatív pálya is játszható, néhány küldetés teljesítésével ingyenes hangulatjeleket lehet feloldani. 

Vajon Henry Cavill is bekerül majd a netflixes Vaják 3. évadának bemutatása után? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)