Hirdetés

Két világrekord is megdőlt a Baldur’s Gate 3-ban, az egyik a permadeath módban

|

Mi a faj- és kasztválasztással is többi időt töltünk, mint amennyi a leggyorsabbaknak a végigjátszáshoz kell.

Hirdetés

Még korábban, a Sex% speedrunjairól vált ismerté Mae, az a Baldur's Gate 3 játékos, akinek lényegében sikerült két perc alatt ágyba bújnia Lae'zel karakterével. A felhasználó azóta több őrültséget is véghez vitt a játékban, és továbbra sem lassít, aminek hozadékaként most ismételten újabb trófeákat helyezhet a polcra.

A sajátos stratégiájával ugyanis sikerült 20 perc alatt kipörgetnie a játék összes fejezetét, majd rögtön, egy napra rá még magasabbra tette a lécet: nekifutott a Baldur's Gate 3 végleges halállal járó, bitang nehéz Honour módjának, amiben újabb világcsúcsot adott át a múltnak.

Hirdetés

Maenek a már korábban is alkalmazott stratégiáit ötvözve mindössze 21 perc és 17 másodperc kellet ahhoz, hogy végignyomja a büntető játékmódot. Nagy segítségére volt ebben például a kimaxolt Strength, illetve a láthatatlanság is, amivel több jelenetet is sikerült megkerülnie, de persze ezt a képességet a bossoknál is kamatoztatni tudta.

Szóval ismételten bebizonyította, hogy nincs lehetetlen a Larian szerepjátékában. Ezek után tényleg nem tudjuk, hogy mire számítsunk, elvégre már a Sex% speedrun után is azt hittük, hogy nem igen lehet tovább fokozni a dolgokat, aztán lássatok csodást, most itt egy hír arról, hogy bizony lehet még fokozni a dolgokat. Nem is kicsit. Egyébként ha kíváncsiak vagytok a játékos korábbi agymenéseire, azokat a YouTube csatornáján, egészen pontosan itt csekkolhatjátok.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)