Hirdetés

Két World of Warcraft: Classic játékos leverte a 40 főre tervezett sárkányt

|

Végülis minek összeszervezni 40 embert, ha van egy jó warriorod, egy remek priested, egy szabad órád, és egy raklapnyi mana potionöd?

Hirdetés

A World of Warcraft: Classic megmutatta a világnak, hogy a játékostábor nagyon sokat fejlődött az elmúlt 16 évben. Azok a raidek, melyek annak idején hibátlan szervezettséget és napokon át tartó próbálkozásokat igényeltek ma 60 alatti karakterekkel, alig 30 fős partikban is lecsaphatóak.

Ettől függetlenül azért szükség van egy csapatra és némi tapasztalatra egy-egy sikeres raidhez, így a 2 fős Onyxia ölés még mindig nagy teljesítmény.

Hirdetés

Gendisarray és Shiftus az esélyekkel nem törődve bementek a fekete sárkány barlangjába és elkezdték lecsipkedni annak 1,8 millió életpontját. A meló nem volt se gyors, se könnyű: rengeteg Health és mana potionre volt szükség, minden lépést és varázslatot meg kellett fontolni, és egy-egy nagyobb hiba derékba törhette volna a srácok kísérletét.

57 percnyi megfeszített figyelem után sikerült levágni a World of Warcraft egyik első raidbossát, mindezt ide kattintva tudjátok visszanézi.

Amennyire a WoWHead meg tudta mondani, ez volt az első feljegyzett 2 fős Onyxia-ölés a játék történetében (mármint a játék Vanilla állapotában). Ez nem egy rossz eredmény, pláne, hogy közeleg a The Burning Crusade, és lassan végére érünk a Classic első ciklusának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)