Hirdetés

Keveredik a Rocket League és a Euro Truck Simulator 2

|

A Rocket League hamarosan egy Euro Truck Simulator 2-es bővítményt kap, valamint a kamionos játék sem marad kisautók nélkül.

Hirdetés

Már beszámoltunk róla, hogy a Rocket League hamarosan kap egy érdekesnek ígérkező kosárlabdás játékmódot, azonban nem ez lesz az egyetlen újdonság a sportoló autók világában. A Rocket League készítői eddig is szívesen vegyítették alkotásukat más játékokkal és filmekkel, ezt a tendenciát pedig a jövőben sem tervezik megszakítani.

A következő frissítéssel ugyanis Euro Truck Simulator 2-es tartalom költöznik a Rocket League-be (konkrétan a lenti képen látható, kamion formáló pici antennadísz), a Euro Truck Simulator 2 pedig egy nagyon cuki, műszerfara pakolható játékautót és egy visszapillantó tükörre szerelhető Rocket League lasztit kap. Hasonló megoldásokat láthattunk már a Dying Light: The Following és a Goat Simulator esetében is. Úgy tűnik nehéz olyan játékot találni, amihez ne passzolni a Rocket League.

Nektek tetszenek ezek a keresztpromóciós megoldások? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)