Hirdetés

Kevesebb lett egy kicsit a Middle-earth: Shadow of Mordor

|

A héten több funkció is elérhetetlenné vált a Monolith Productions 2014-es játékában.

Hirdetés

Nem ritka, hogy a fejlesztők és a kiadók egy idő után megszüntetik egy-egy játék támogatását, ami azt jelenti, hogy nem igazán érkeznek már hozzá friss tartalmak, és olykor még az is előfordul, hogy bizonyos funkciók működésképtelenné válnak. Tavaly például már figyelmeztettek minket, hogy a Middle-earth: Shadow of Mordor több eleme is elérhetetlen lesz, és bizony a kiadó be is tartotta az ígéretét.

A hálózattal kapcsolatos változások miatt január 12-től a játék több funkciója is használhatatlanná vált PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is. Egészen pontosan olyan online apróságoknak kellett nemrég búcsút intenünk, mint például a Nemesis Forge, illetve a Vendetta missziók, habár a "Repaid in Blood" achievement és trófea továbbra is megszerezhető.

Hirdetés

A fentieken túl a ranglisták már csak a saját eredményeinket mutatják, így gyakorlatilag azoknak is megszűnt a valódi funkciójuk, viszont a "The Hunt is My Mystress" és a "Lord of the Ring" achievementeket és trófeákat még mindig megszerezhetjük. Emellett a WBPlay platform sem elérhető már a játékban, de a játékosok automatikusan kaptak két Epic Rune-t, méghozzá az Orc Huntert és a Gravewalkert.

Nektek hiányoznak majd ezek az online funkciók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)