Hirdetés

Kevesebb mint 3000 forintért lehet most legális Windows 10-ed!

|

A Godeal24.com halloweeni akciójában minden eddiginél olcsóbb a Windows 10 Pro, és jó áron szerezhető meg az Office 2016 Pro is!

Hirdetés

Közeleg a halloween ünnepe, aminek ha másért nem, amiatt mindenki örülhet, hogy ilyenkor megszaporodnak a tematikus leárazások, rengeteg digitális tartalmat lehet kedvezményes áron vásárolni. Természetesen a Godeal24.com sem marad ki az akciózásból, a halloweeni promóció keretében akár 66%-os kedvezményeket is érvényesíteni lehet, így a Windows 10 már 7,4 euróért beszerezhető!

Hirdetés

Az egyébként is igen kedvező árakból az alábbi kuponkódokkal lehet még többet lefaragni, de érdemes sietni, mert a promóció csak egy hétig tart!

Tedd gyorsabbá és jobbá PC-det Windows 10-zel!

Mind a Professional, mind a Home válozat kedvezményes áron kapható a Godeal24.com Halloween promotion keretében, az EGD50 kuponkóddal az alábbi árakon vásárolhatsz:

Dolgozz hatékonyan a Microsoft Office-szal - szerezd meg 62%-os kedvezménnyel!

Ha szeretnéd magadból kihozni a maximumot, a Microsoft Office 2016 vagy 2019 segíthet. Ezeket az EGD62 kuponkóddal kaphatod meg kiváló áron.

Spórolj további szoftvereken is!

Az alábbi programok esetében az EGD55 kuponkód lesz segítségedre, hogy a legjobb áron vásárolhass.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)