Hirdetés

Kezdődik az Age of Conan béta

|

Tegnap este adtunk hírt róla hogy indult a Tabula Rasa nevű MMO bétája, a mai napon az Age of Conan bétatesztje indult el, igaz még nem teljesen publikus.

Hirdetés

A Funcom hosszú évek munkája lassan beérni látszik, és az Age of Conan a mai napon a technikai béta állapotába került. Pár száz tesztelő ugyan már csatlakozott a bétateszthez, de ez a verzió még nem publikus és főként a technikai beállításokat kivánják elvégezni a nyilt teszt inditása előtt. Pontos dátum még nincsen hogy az eddig csak zárt ajtók mögött készülő játékot mikor kaparinthatja a kezébe a játékra éhes tömeg. Aki nem jelentkezett volna még a bétára még mindig megteheti ezen az oldalon. Sikerült elcsínpi egy tesztelőt játék közben, aki a napjainkban ismét egyre népszerűbb többmonitoros megoldással játszik, tehát ezt is támogatni fogja a program.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)