Hirdetés

Kezelni kell a fanatikus játékosokat?

|

Egy brit képviselő szerint ideje komolyan venni a szenvedélybeteg játékosok problémáját, sőt tenni is valamit a jelenség ellen.

Hirdetés

Keith Vaz nem tartozik a brit parlament alsóházának azon képviselői közé, akik megértően viseltetnek az olyan úri huncutságok iránt, mint a számítógépes és videojátékok. Emberünk ennek megfelelően a múltban már többször is kampányolt a játékok, különösen az erőszakos produktumok ellen.



Legújabb elgondolása viszont valóban nincs ráció híján, még akkor sem, ha tisztában vagyunk a képviselő játékokhoz való viszonyával. Keith Vaz szerint kezelésre szorulnak a játékfüggőségben szenvedő fiatalok, ezért dedikált gamer rehabokat kellene létrehozni, hogy ahol leszokhatnak.



Szerintetek szükség van erre? Nem elegendőek a már most meglévő, szenvedélybetegeket kezelő intézmények? Egyáltalán egy kalap alá vehető a játékfüggőség más káros szenvedélyekkel?

Az izgalmas kérdéseket felvető témáról bővebben olvashattok a PC World oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)