Hirdetés

Kézigép-áradat a Microsoft-tól?

|

Amellett, hogy lassan már bionyossá válik, hogy a Microsoft még idén lép az iPodra, a The Seattle Times információi szerint olybá tűnik, hogy több kézigéppel is piacra tör majd a Microsoft. Nem csak MP3-lejátszót várhatunk tőlük, hanem több multimédiás kütyüt is, no és úgy áll pillanatnyilag a dolog, hogy az emlegetett hordozható Xbox kézi játékgép is elkészül a PSP ellenfeleként. A "hadművelet" egyébiránt az Argo fedőnevet kapta. A források szerint az összes eszköz Xbox márkanév alatt fut majd, azonban lesz amit videózásra gyártanak, lesz amit zenehallgatásra, és olyan is, amelyet kifejezetten játékra. Kritikus szavak szerint a Microsoftnak már csak azért is muszáj erre a piacra betörnie, mert különben az Apple és társai mögött feledésbe merül, mint egy sima szoftvergyártó óriás.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)