Hirdetés

A Rainbow Six: Siege-et választották a legjobb játéknak a KFC bajnokságán

|

Egy házi bajnokság keretein belül mérték össze népszerűségüket korunk játékai.

Hirdetés

A Kentucky Fried Chicken gyorsétteremhálózat gaminggel foglalkozó Twitter oldala indított még korábban egy házi bajnokságot, ahol a jelen és a múlt egyaránt népszerű játékai indultak a végső győzelemért. A döntőben a Minecraft és a Rainbow Six: Siege között kellett a rajongóknak választaniuk.

Hirdetés

A mezőny meglehetősen változatos volt, a múlt nagyágyúitól kezdve a legnagyobb mai címek csaptak össze egy kieséses rendszerben. A Minecraft alaposan bekezdett, hiszen nem kisebb neveket búcsúztatott, mint a The Witcher-széria, a Red Dead Redemption vagy épp a Portal, de még a Pokémon-játékok sem tudták megállítani a Microsoft játékát.

A Rainbow Six: Siege eközben egy közvetetlen riválist, az Overwatch-ot is kiütötte a döntőig vezető úton, de még Kratos ereje, vagy a Need for Speed játékok irama sem tudott megálljt parancsolni a Ubisoft taktikus shooterének. Sőt, útközben a Rocket League-nek, majd a Grand Theft Auto franchise-nak is ajtót mutattak.

Hiába volt a Minecraft magabiztos menetelése, a döntőben a rajongók szavazatai alapján a Rainbow Six: Siege 70%-os többséggel, több mint 100 ezer szavazattal húzta be a KFC Gaming házi bajnokságát - kétségtelen, hogy 2019-ben is hihetetlenül népszerű a Ubisoft játéka.

Nálatok melyik játék ült volna fel a trónra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)