Hirdetés

Ki hitte volna, hogy egyszer a Call of Dutyhoz fog csatlakozni a Tini Nindzsa Teknőcök egyik karaktere?

|

Bármilyen meglepő, Zúzó, a Tini Nindzsa Teknőcök antagonistája is játszható karakter lesz.

Hirdetés

Nemrégiben a Call of Duty hivatalos Twitter-profilján erősítették meg, hogy Shredder, azaz magyarul Zúzó is bekerül a Call of Duty: Modern Warfare 2-be, valamint a Call of Duty: Warzone 2.0-ba. Zúzó a pizzarajongó teknőcök esküdt ellensége, és ugyan nem arról híres, hogy lőfegyvereket használna, hamarosan sok új játékszerrel barátkozhat majd össze. Részleteket még nem tudunk, de egy hangulatos kedvcsinálót már kaptunk a karakterhez.

Zúzó valószínűleg Snoop Dogghoz, Rambóhoz és John McClane-hez hasonlóan egy önálló Operator bundle-be csomagolva érkezik, amiben lesz saját voice line, kihívások és Zúzó, illetve jó eséllyel mindenféle TMNT-kinézet. A szinkron mondjuk kérdés, legutóbb például Hoon Lee adta a hangját a karakternek, de ez nem garancia arra, hogy most is így lesz.

Hirdetés

Ezerrel pörög tehát a Tini nindzsa teknőcök franchise, néhány nappal ezelőtt a most formálódó, Seth Rogan által megálmodott film is teljes stáblistát kapott, szuper színészek színesítik a projektet. A teljesség igénye nélkül olyanok működnek közre, mint Jackie Chan, John Cena, Ice Cube, vagy épp Post Malone. A Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz, ha minden a tervek szerint halad, augusztusban kerül a mozikba, Zúzó azonban úgy tűnik, ezúttal a filmvászonra nem tér vissza.

Ha a karakter CoD-os debütálásáig is játszanátok valami TMNT-t, bátran próbáljátok ki a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge-t, ami már iOS-en és Androidon is elérhető.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)