Hirdetés

Készítsd Te a magyar Windows 7 háttérképeit!

|

Fotópályázatot hirdet a Microsoft, melyen nagyszerű nyeremények várnak - a hírnévről már ne is beszéljünk.

Hirdetés

A Microsoft a Windows 7 esetében okos kis ötlettel állt elő. Az operációs rendszer megjelenése után, minden vásárló letölthet országspecifikus háttérképeket. Ebből a nagyszerű mókából nem marad ki hazánk sem, szóval itt a nagy lehetőség.

A lehetőség mindenki számára adott. A fotópályázaton két kategóriában lehet indulni: felnőtt és ifjúsági. Az első helyezettek mindkét kategóriában egy-egy notebookot, egy Windows 7 operációs rendszert, és egy Expression Media fotókatalogizáló programot kapnak. A második helyezettek egy Xbox 360 játékkonzolt, Windows 7 operációs rendszert, és Expression MEdia fotókatalogizáló programot nyerhetnek. Részletekért irány a Microsoft honlapja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)