Hirdetés

Ki mondta, hogy a Playstation csak egy játékkonzol?

|

A Sony új kiegészítői olyan funkciókat adnak a PS3-hoz és a PSP-hez, amelyek miatt ezentúl lekicsinylő volna egyszerűen csak játékkonzolnak nevezni azokat.

Hirdetés

A lipcsei Games Convention előestéjén tartott sajtótájékoztatón a Sony a Playstation 3 és a Playstation Portable konzolokhoz jelentett be új kiegészítőket, amelyek jelentősen kiterjesztik a két berendezés képességeit. A PlayTV nevű PS3 kiegészítő digitális tévévevő funkcióval ruházza fel a konzolt. Ennek segítségével a játékkonzol kiváltja a digitális set-top boxot, mely nem csak arra képes, hogy a "programfüzet" funkció segítségével kiválasztott műsort megjelenítse a képernyőn és ezzel egy időben akár rögzítsen is egy másikat a beépített merevlemezre, de arra is, hogy Wi-Fi kapcsolaton keresztül "sugározza" a rögzített adást a PSP-re, vagy USB kábelen keresztül permanensen áttöltse rá azt, így hordozható tévékészülékké változtatva a hordozható konzolt.

 

TOVÁBB A TELJES CIKKHEZ >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)