Hirdetés

Kiadót váltott a Rage

|

A ZeniMax immáron teljes kontrollt gyakorol az id Software következő gyermeke felett.

Hirdetés

Az elvileg jövőre érkező Rage eredetileg az EA Partners program keretében (pl. Crysis, Left 4 Dead 2) az Electronic Arts égisze alatt jelent volna meg.



A Bethesda anyavállalata, a ZeniMax Media a USA Today online kiadásának mai cikke szerint nem elégedett meg azzal, hogy felvásárolta az id Software csapatát, a Rage teljes bevételére igényt tart. Ennek érdekében átvette az Electronic Artstól a játék reklámozására, kiadására és terjesztésére vonatkozó költségek terhét is, ha már egyszer közvetett módon a fejlesztést is finanszírozta.



A posztapokaliptikus, enyhe Mad Max utánérzésnek tekinthető (Ilyesmi lett volna a Borderlands, ha nem komolytalankodják el.), autóversenyzéssel, működő gazdasággal, RPG-be illő tárgylistával, fejleszthető fegyverekkel és gusztustalan mutánsokkal villogó FPS tehát a Bethesda logó alatt kerül majd az üzletek polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)