Hirdetés

Kiakadt a spanyol királyi ház Magneto új rucijára

|

I. János Károly háza nem nézi jó szemmel, hogy az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 DLC-jében Magneto a spanyol király katonai egyenruhájában parádézik.

Hirdetés

 

Arról már mi is beszámoltunk korábban, hogy az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 mostantól extrém bohócruhákat ad az összes régi és új karakterének, amelyeket külön DLC-k formájában szerezhetnek be a lelkes rajongók. A Zarzuela palota azonban nem nézi jó szemmel Magneto új ruháját, amely egy az egyben a király régi ruhája - ha feltétlen képzavarral akarunk élni.

Az alábbi képen I. János Károly és a frissen debütált alternatív kosztümbe csomagolt Magneto látható, a hasonlóság pedig valóban szembetűnő. Jogosan merül fel a kérdés a spanyol uralkodói ház részéről: most vajon királyukat nézik főgonosznak, vagy Magneto szeretne hazájuk díszpolgára lenni egy furcsa PR-kampány keretében?

A válasz egyébként igen egyszerű, 2005-ben a Marvel kiadott egy The Pulse: House of M Special című képregényt, amelyben Magneto ezt az uniformist viselte. A Zarzuela palota már akkor is morgott, a Stan Lee álomgyára bocsánatot is kért, csak erről senki nem szólt a Capcomnak, akiknek nagyon tetszett Magneto katonai cuccban. Nos, ennyi is elég a diplomáciai bakihoz, de azt még nem tudni, mi lesz így Xavier régi cimborájával, ha le kell vetnie I. János Károly megnyerő ruháját. És mi lesz az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 DLC sorsa?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)