Hirdetés

Kiárusít a CDV - Veszélyben a War Front?

|

Nem sokkal azután, hogy a német CDV játékkiadó elnök-vezérigazgatója, Christoph Syring lemondott, a cégnél alapos átalakítások kezdődtek: az új vezér elrendelte a fontosabb játékok kiadási jogainak eladását.

Hirdetés

Sajnos az egyik magyar vonatkozású, ugyanakkor jó hallani, hogy a CDV kulcsfontosságúnak tekintette - a War Front: Turning Point

című hazai fejlesztésű stratégiai játékról van szó, mely a Digital Reality stúdiójában napokon belül aranylemezre kerülhet. Emellett a Panzer Tactics és a Jack Keane került át a GDD Games Developmenthez egy meg nem határozott összegért. Egyelőre nem tudni, ez milyen hatással lesz a játékok megjelenési időpontjára.

UPDATE: A német GameCaptain úgy tudja, hogy a GDD Games továbbadta a licenszjogokat a 10tacle kiadónak. Ebből még valami komolyabb ügy lesz...
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)