Hirdetés

Kiborította a Mortal Kombat 1 játékosait Megan Fox alakítása

|

Igazoltnak látják a gyanújukat, hogy a Transformers filmekkel befutott színésznőt nem a tehetsége miatt igazolta le a NetherRealm.

Hirdetés

Egyáltalán nem új keletű dolog, hogy a hivatásos szinkronszínészek hibátlanra trenírozott orgánumán túl világsztárok és más hírességek hangja is felcsendül videojátékokban, ráadásul már régóta nem csak olyan alkotásokban találkozhatunk velük, amelyek egy-egy mozifilm vagy sorozat sikerét kívánják meglovagolni. A CD Projekt RED például könnyedén megnyerte Keanu Reevest és Idris Elbát is a Cyberpunk 2077-hez, illetve annak Phantom Liberty című kiegészítőjéhez, és a napokban debütált Mortal Kombat 1 sincs sztárfaktor híján.

A NetherRealm ugyanis az önmagát szinkronizáló Jean-Claude Van Damme mellé sikeresen leigazolta Megan Foxot is, akinek testhezálló szerepet szántak: a vérszívó Nitarát kellett életre keltenie. A végeredmény azonban finoman szólva is kiábrándító.

Hirdetés

Az alábbi rövid klip alapján jogosan merülhet fel a kérdés, hogy a színésznő tényleg csak ennyire képes, és totálisan alkalmatlan szinkronfeladatokra, vagy az utolsó pillanatban, rohamtempóban készültek a felvételek, és nem maradt idő sem arra, hogy megfelelően instruálják, sem pedig arra, hogy újravegyék az egészet. Tisztán hallható, hogy gondok vannak a hanglejtéssel, miként teljesen hiányoznak az érzelmek a játékából.

Bármi is legyen az ok, számos játékos ragadott mobilt vagy billentyűzetet, hogy kiírja csalódottságát, sokakban még az a gondolat is felmerült, pontosabban úgy vélik, hogy beigazolódott korábbi sejtésük, miszerint a NetherRealm csupán egy ismert nevet akart, ami újabb lökést adhat az előrendeléseknek. Látszólag ezt a teóriát támasztja alá, hogy utóbb kiderült, Megan Fox nem végzett teljes munkát, csupán a szöveget olvasta fel, és egy profi szinkronszínészre, Christina Vee Valenzuellára hárult a feladat, hogy nyögéseket, kiáltásokat és egyéb, harc közben kiadott hangokat produkáljon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)